MENÜ

 

 

 

 

Happy-Time Tánc Egyesület

A Happy-Time Tánc Egyesület egy 2016-ban alakult tánciskola, mely főleg latin táncok, showtáncok, mazsorett és moderntánc oktatásával foglalkozik. Az egyesületet Tóth Tímea hívta életre, aki ma is az egyesület vezetője és ugyanakkor több csoport oktatója is. Az egyesület növendékei már az első hónapokban arany minősítéssel tértek haza versenyekről.

 

Célunk

Az egyesület fő célja a tánc, mint sport és mint szórakozási forma megismertetése és terjesztése mind a felnőtt mind pedig a fiatal korosztály számára. Nem egy szokványos tánciskola vagyunk. Nem csak tagjaink testére illetve annak fejlesztése fordítunk hangsúlyt, hanem a mentális képességekre is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek ne vesszenek el, ne kerüljenek számukra ártalmas közegbe. Igyekszünk tematikus csapatépítő rendezvényeinkkel, "bulijainkkal" biztosítani számukra a kikapcsolódási lehetőséget is. Természetesen ezen rendezvényeket ingyenes biztosítjuk a csoportok számára.

 

A név eredete

Nevünk főleg az oktatóink mentalitását tükrözi. Ugyanakkor a név megalkotásakor fiigyelembe vettük azt is, hogy mi azt szeretnénk, hogy a nálunk töltött idő alatt felszabadultan, jó hangulatban érezzétek magatokat és óra után vidám hangulattal, feltöltődve, megújulva váljunk el egymástól. Bár a foglalkozások alkalmával némi szigorúságot kell alkalmaznunk, de minden tanítványunk tudja hogy a foglalkozások előtt vagy után az öltözőkben még az oktatók is együtt nevetgélnek a növendékekkel. 

 

Érdekesség rólunk

A hivatalos bejegyzés előtt az egyesület nagy lányai már egy programsorozat keretein belül a romániai Kápolnásfalun vendégszerepelt. Mondhatni ez volt a csapat debütálása, ahol a nagy sikerre való tekintettel 2017-ben is meghívást kaptak. 

 

 

 

Hírek

 • Márciustól elérhető az új órarendünk
  2019-02-15 18:50:20

  Táncoktatás debrecen órarend

  Ne maradj le! Felnőttek, mozgásra fel! Torna és kezdő táncsoport indul!
  Jelentkezni e-mailen vagy telefonon: 
  happytimete@gmail.com 

  +36 30 252 63 82

  További infóért kattints a csoport nevére
  Torna hölgyeknek

  Latin és standardtánc hölgyeknek

 • Blogolunk
  2018-09-26 11:12:22

  Elkezdtük a blogoldalunkat is fejleszteni, ahol még több érdekességeet os történetet olvashattok rólunk! 

 • Táborozunk
  2018-07-26 07:34:38

  Újra Romániába kaptunk felkérést tábort tartani :) 


Asztali nézet