MENÜ

 

 

 

 

Oktatóink


 

 

Tóth Tímea

 

(egyesület vezető és oktató)

 

 

 

     A tánccal talán még óvodás koromban ismerkedtem először balett óra keretein belül, de emlékeim szerint nem nagyon mutattam komolyabb érdeklődést iránta. Ezt követően általános iskolás koromban inkább az atletizálás érdekelt, majd egy iskolatársam hatására a helyi mazsorett csoport egyik tagjává váltam. Ám a középiskolás felvételi miatt hanyagolni kezdtem ezt is.

    Talán furán hangzik de középiskolai tanulmányaim alatt csak a szalagavatós tánc volt az egyetlen amit eljártam. És talán a legmeghatározóbb is ez volt. Olyanok között táncolni, készülni akikkel jó a hangulat mindig könnyebb és jobb. Érettségi után talán ennek hatására kerestem fel egy debreceni tánciskolát, hogy jelentkezzek hozzájuk táncolni. Mivel mazsorett alapismeretem már volt így valami miatt kérdés sem merült fel, hogy talán valami újban is kipróbáljam magam. Ekkor munka és egyetem mellett folytattam a táncot, ami inkább stresszlevezetés és kikapcsolódás volt az elején. Legnagyobb meglepetésemre egy évre rá már az oktatói gárdát erősítettem. Természetesen mellette megmaradtam táncos is. 2015-ben - a közgazdász diplomám megszerzését követően - otthagytam a tánciskolát. Úgy gondoltam ideje a nagybetűs életre koncentrálni, komoly munkát vállalni és később családot alapítani.

    Ám annyi pozitív visszhangot kaptam a régi tanítványaimtól, annyi kedves szót, és megannyi megkeresést hogy tudassák mi a helyzet velük, hogy úgy éreztem itt nem állhat meg minden. Megcsináltam egy OKJ-s mazsorett oktatói képzést, majd 2016-ban életre hívtam a Happy-Time Tánc Egyesület névre hallgató tánciskolát. Eközben modern és showtánc oktató képzésen is részt vettem, így az egyesület kapuit ezekkel a stílusismeretekkel bővítve tudtam megnyitni. Ezt követően 2018-ban Koreográfus - Professzionális színpadi táncos vgzettséggel is gyarapodtam.

    Máig napig versenyzek, táncolok, fellépésekre, workshopokra járok és természetesen tanítok illetve az egyesület háttérfeladatait végzem. Élek halok a táncért, a tánc tanításért és a gyerekek valamint a felnőttek mosolyáért és siker élményéért. Céljaim között nem csak a gyerekek és a felnőttek tánc iránti szeretetetének biztosítása, de az elmúlt években az egészséges életmódban törtéénő segítés is új célként valúsul meg. Ennek érdekében, nem csak edzésanyagokat, mintaétrendeket dolgozok ki, de a fiatalabb és a senior korcsoportnak is külön tornát is biztosítok az egyesület székhelyén. 

 Happy-Time Táncegyesület vendégoktatás Gyergyóremetén

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Márciustól elérhető az új órarendünk
  2019-02-15 18:50:20

  Táncoktatás debrecen órarend

  Ne maradj le! Felnőttek, mozgásra fel! Torna és kezdő táncsoport indul!
  Jelentkezni e-mailen vagy telefonon: 
  happytimete@gmail.com 

  +36 30 252 63 82

  További infóért kattints a csoport nevére
  Torna hölgyeknek

  Latin és standardtánc hölgyeknek

 • Blogolunk
  2018-09-26 11:12:22

  Elkezdtük a blogoldalunkat is fejleszteni, ahol még több érdekességeet os történetet olvashattok rólunk! 

 • Táborozunk
  2018-07-26 07:34:38

  Újra Romániába kaptunk felkérést tábort tartani :) 


Asztali nézet