MENÜ

 

 

 

 

Latin- és standartánc oktatás hölgyeknek

 

 

Egyesületünk a tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra indít Kezdő felnőtt latin-fitnessz csoportot hölgyeknek - Ahol a tánc és a zene szeretete, a jó hangulat és a kikapcsolódás a fontos 

 


Miért is olyan felkapott ez a csoport? 
Latin és showtáncok a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb, legpörgősebb zenéire. Nincs felső korhatár. Nincs kötöttség, és nincs izgalom, hogy mi van akkor ha valami nem megy azonnal. Ha nem megy, addig táncoljuk míg jó nem lesz, míg biztosnak nem érzitek a lépéseket, a mozdulatokat. A lényeg az önfeledt jó kedv és a vidám hangulat frusztráció nélkül. 

 

A közel 8 év alatt sokféle ember típus fordult meg a kezünk alatt. Volt aki mindig morcosan érkezett és vidáman távozott, volt aki elfogadta, hogy nem mindig megy minden azonnal, volt akinek néhány lépés évek után sem ment, de van aki most is már majdhogynem profi táncosként jár az óráinkra.

De egy valami mindenkiben közös volt. A tánc és a zene szeretete, a kikapcsolódni vágyás...  Mi - a Happy-Time Táncegyesület oktatói - ezt tudjuk a felnőttek számára biztosítani.

Heti egy óra, amikor nem kell azon gondolkozni, hogy vajon a tánctermen kívül mi zajlik. Nem kell attól félni, hogy a férjed épp belép amikor csak úgy magadnak táncolsz. Nem kell a munkahelyi stresszel foglalkoznod, hiszen éppen ez az a hely, ahol le tudod vezetni a stresszt. Nem kell azon sem gondolkoznod, hogy vajon a tanár mit szól, ha valami nem megy, mert a tanár (azaz mi) rugalmasan kezeljük ezeket a dolgokat. Ha valami nem megy, átnézzük, gyakoroljuk. Alszunk rá egy hetet és már is jobb lesz.


 


Minden foglalkozást  egy valamennyi izmunkat átmozgatjó melegítéssel kezdünk és a koreográfiák tanulásával még a memóriánkat is fejlesztjük.


Mindezt Debrecen egyik legjobb árán tesszük.

(3500 Ft/hó)


A foglalkozások időpontjai:

Haladó csoportnak minden héten pénteken 17.30.00-19.00 között 

Kezdő csoportnak minden héten kedden 18.30.00-19.30 között 

 


Gyere el! Próbáld ki! Az első óra ingyenes,

de regisztrációhoz kötött!


A foglalkozások helye: Debrecen, Széchenyi utca 40. I. emelet

 

A kezdő csoportot 3 főtől indítjuk és maximum 6 főt tudunk fogadni, mely célja, hogy mindenkire oda tudjunk figyelni, a gyakorlatok helyes végezése érdekében.
Túl jelentkezés esetén plusz órákat is indítunk.

 

 

Hírek

 • Márciustól elérhető az új órarendünk
  2019-02-15 18:50:20

  Táncoktatás debrecen órarend

  Ne maradj le! Felnőttek, mozgásra fel! Torna és kezdő táncsoport indul!
  Jelentkezni e-mailen vagy telefonon: 
  happytimete@gmail.com 

  +36 30 252 63 82

  További infóért kattints a csoport nevére
  Torna hölgyeknek

  Latin és standardtánc hölgyeknek

 • Blogolunk
  2018-09-26 11:12:22

  Elkezdtük a blogoldalunkat is fejleszteni, ahol még több érdekességeet os történetet olvashattok rólunk! 

 • Táborozunk
  2018-07-26 07:34:38

  Újra Romániába kaptunk felkérést tábort tartani :) 


Asztali nézet